Målarresa till södra Italien

Lediga platser

Nej

Kursavgift

174,00 €

Kom med på en inspirerande tecknings- och målarresa till Italien! Vi reser till den vackra, medeltida bergsbyn Maratea, belägen någon kilometer från havet i regionen Basilicata i södra Italien.
Vi flyger till Neapel och fortsätter med buss till Maratea, ca 200 km. Vi arbetar med tuschteckning och akvarellmålning, i kombination eller separat.
Varje dag inleds med ett tema och teknikdemonstration, och fortsätter med fri målning med handledning. Vi tar paus vid lunch fram till kvällens gemensamma middag, då vi går igenom av dagens alster. I kursen ingår minst en gemensam utflykt till stranden, där vi tecknar och målar människor. Kursen passar både nybörjare och fortsättare. Hotellet ligger centralt med utsikt över byn och de bakomliggande bergen. Det finns en simbassäng och en trädgård.
Läs mer här: www.locandamonache.com eller
www.italyreview.com/maratea.html

Resekostnaderna betalas direkt till resebyrån.

Anmäl dig helst inom januari.

Pris per person i dubbelrum 1 386 €. Enkelrum från 1 626 €, med reservation för prisförändringar. Priset inkluderar resa, transfer, boende och halvpension (frukost+middag exkl. dryck). Utflykter betalas på plats.

Lediga platser

Nej

Kursavgift

174,00 €

Kursspråk

Svenska

Lärare

Lin Simons

Tidpunkt

22.09.2023 - 29.09.2023