Målarresa till södra Italien

Lediga platser

Nej

Kursavgift

218,00 €

Kom med på en inspirerande tecknings- och målarresa till den lilla medeltida byn Maratea i regionen Basilicata i södra Italien. Maratea är en vacker by belägen uppe i bergen några kilometer från havet, den har stora höjdskillnader och därmed en hel del trappsteg. Vi flyger till Neapel och tar oss sedan vidare med egen buss, ca 200 km söderut längs med kusten. 

Vi kombinerar tuschteckning och akvarellmålning, men du kan även välja en av teknikerna om det passar dig bättre. Varje dag inleds med ett tema och en teknikdemonstration. Därefter är det fri målning och individuell handledning med paus för lunch fram till kvällens genomgång av dagens alster. I kursen ingår en gemensam heldagsutflykt till en närliggande strandresort där vi tecknar och målar. Kursen passar både nybörjare och fortsättare. Hotellet ligger i stadens centrum med utsikt över bebyggelsen och de bakomliggande bergen. Det finns en simbassäng och en vacker trädgård där det finns många olika platser där vi kan måla. Även i hotellet finns det många trappor.

Kursavgiften betalas i två delar. Kursavgiften om 218€ betalas direkt till Medis. Resekostnader inkl resa, mat, logi och utfärd betalas direkt till resebyrån. Priset beräknas bli ca 1624€/dubbelrum och 2054€ eller mindre  för enkelrum beroende på rumsstandard. Totalpriset är då 1842-2272€

Priserna är per person inkl. halvpension (lunch, drycker och andra kortare utflykter ingår ej). Vi reserverar oss för prisförändringar vad gäller resekostnaden.

Resan betalas i två rater varav en förskottssumma på 315€ bör betalas till resebyrån i början av januari.

Läs gärna i min blogg om målarresan vi gjorde till Maratea i höstas 2023 så får du en bra vision av stället: https://www.linlouise.ax/blogg#h.6fu2urohyi6b

Du kan också läsa mera om hotellet och orten här: 

www.locandamonache.com

https://www.understandingitaly.com/maratea.html

 

Lediga platser

Nej

Kurskod

200017

Kursavgift

218,00 €

Kursspråk

Svenska

Lärare

Lin Simons

Tidpunkt

13.09.2024 - 20.09.2024

Fredag 00:00 - Fredag 23:59

Lektioner: 0  (8 ggr)

Visa alla tidpunkter

Prova på

Nej

Plats

Okänd plats