Hösten 2023

johanna

Hösten 2023 - i musikens och hälsans tecken! 

Nu har det hänt grejer här på Medis. Vi har ett nytt kursbokningssystem som presenterar vårt kursutbud på ett enkelt och snyggt sätt. Dessutom är det lätt att boka. Självklart kan du även ringa eller besöka oss på Medis och få hjälp med att reservera plats på kursen som du vill gå.

Nu kan vi enkelt och snabbt skapa nya evenemang under terminen. Det kommer nyheter allt eftersom. Håll därför ögonen på vad som händer på vår kurswebb www.medis.ax.

Vi vill att så många ålänningar som möjligt skall kunna ta del av vårt stora utbud. Därför har vi inte lika många individuella kurser som tidigare. Däremot finns det mängder med sång och musik i väldigt små grupper.

I höst slår vi ett extra slag för hälsa och musik. Det finns massor med nytt.

Kom hit och rocka loss med oss! För dig som drömt om att spela i ett blues- eller rockband – nu är det möjligt. Det är bara att anmäla sig. I höst startar vi flera svängiga band. Det är också möjligt att spela instrument eller att sjunga i väldigt små grupper. Det finns flera sånggrupper med särskilda tema. Vad sägs om att sjunga ABBA-låtar eller Frank Sinatra? Det finns såklart ännu mera nytt och även gammalt att välja mellan.

En sund kropp i en sund själ. Motion är för alla och alla åldrar. Motion och idrott skapar gemenskap och håller dig i form. På friskvårdsområdet händer massor med spännande nya saker. Särskilt förtjust är jag i den nya tuffare träningen. Vi har Starka grabbar som riktar sig till just grabbar. Herrarna få sikta in sig på Starka herrar och självklart finns motsvarande kurser för kvinnor.

Språk är en annan passion och här bjuder vi på aktuella nyheter som japanska och ukrainska. Det finns 11 olika språk i vårt kursutbud.

Det blir även spännande föreläsningar och workshops. Om du bär på författardrömmar, då skall du komma till: Författarmöte Karin Erlandsson och vägen till skrivandet på Medis den 25/10. Du får konkreta råd och tips för ditt skrivande och får samtidigt ta del av Karin Erlandssons väg in till de stora förlagen och det litterära finrummet. 

Vill du veta mer om allt som händer på Medis så kika in på www.medis.ax eller så beställer du katalogen på webben eller per telefon. Den finns även på biblioteken runt om på hela Åland. Du kan också välja att prenumerera på katalogen.  

 
Välkommen till Medis! 
Johanna Kyander 

Rektor tom 31/7-2023